Vepřové maso s kyselým zelím a červenou řepou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dnes se podává vepřová plec se zelím a červenou řepou. Jak si vepřové připravit prozradí šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak vepřové se zelnou omáčkou uvařit, kdy je nejlepší přidat víno, aby jeho chuť jídlo doplnila, ale nepřebila i jaká příloha se k tomuto selskému receptu nejlépe hodí. Tak neváhejte, nachystejte bílé kysané zelí, plec z čuníka a kus sádla a nachystejte si s námi oblíbenou večeři, za kterou se každá správná vesnická hospodyně hrdě postaví.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veprove-maso-s-kyselym-zelim-a-cervenou-repou

Suroviny:
Maso se zelím
- 1 kg vepřové plece bez kosti Řezníkova čerstvá porce
- 2 petržele
- 1 mrkev
- 2 lžíce vepřového sádla Pikok
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 3 bobkové listy Kania
- keramický mlýnek s černým pepřem Kania
- nové koření Kania
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 100 ml červeného suchého vína Soave
- 600 g kysaného bílého zelí Freshona
- 400 ml vroucí vody nebo vývaru
- 3 vařené červené řepy
Servírování
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 podmáslový chléb
- 2 stroužky česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe