Vyzkoušejte nejoblíbenější recept na ten nejchutnější květák.| Chutný TV
Vyzkoušejte nejoblíbenější recept na ten nejchutnější květák.| Chutný TV
květáková vrstva
květák - 1 ks
mouka - 100 g
vejce - 1 ks
sůl - ½ lžičky
černý pepř - ¼ lžičky
muškátový oříšek - ¼ lžičky
tvrdý sýr - 250 g
masová vrstva:
olivový olej - 50 ml
mleté hovězí maso - 1 kg
cibule - 1 ks
česnek - 2 stroužky
chili koření - ¼ lžičky
sůl - ½ lžičky
černý pepř - ¼ lžičky
prosciutto - 8 plátků (pečeme na 200 °C po dobu 10 min)
bešamelová omáčka:
máslo - 50 g
mouka - 50 g
zakysaná smetana - 350 ml
hořčice - 2 lžičky
Pečeme na 180°C po dobu 25 min
Následuj nás na:
Facebook: https://www.facebook.com/Chutny.TV/
květáková vrstva
květák - 1 ks
mouka - 100 g
vejce - 1 ks
sůl - ½ lžičky
černý pepř - ¼ lžičky
muškátový oříšek - ¼ lžičky
tvrdý sýr - 250 g
masová vrstva:
olivový olej - 50 ml
mleté hovězí maso - 1 kg
cibule - 1 ks
česnek - 2 stroužky
chili koření - ¼ lžičky
sůl - ½ lžičky
černý pepř - ¼ lžičky
prosciutto - 8 plátků (pečeme na 200 °C po dobu 10 min)
bešamelová omáčka:
máslo - 50 g
mouka - 50 g
zakysaná smetana - 350 ml
hořčice - 2 lžičky
Pečeme na 180°C po dobu 25 min
Následuj nás na:
Facebook: https://www.facebook.com/Chutny.TV/