Zapékané těstoviny s kuřecím masem, rajčaty a parmezánem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Rychlý recept s těstovinami a kuřecím masem? Jak na zapékané těstoviny s masovou směsí prozradí šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se osvědčený recept na kuřecí masovou směs na těstoviny, na kolik stupňů zapečené těstoviny péct i jaký typ těstovin se k zapékání nejlépe hodí. Navíc máte za pár minut hotovou přípravu a pak už jen čekáte, kdy se snadná večeře dopeče. Čekáte hektický týden? Tohle je recept přímo pro vás.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/zapekane-testoviny-s-kurecim-masem-rajcaty-a-parmezanem

Suroviny:
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 velké mrkve
- 100 g uzené slaniny Pikok
- 1 kg kuřecích prsou Řezníkova čerstvá porce
- 4 stroužky česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- 200 g žlutých cherry rajčat
- 500 g těstovin fusilli Combino
- 500 ml smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
- 100 g parmezánu Parmigianno Reggiano Lovillio
- čerstvá listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe