Žitný kváskový chleba se špaldovou moukou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Chtěli byste si upéct domácí chléb? Je to snadné. ‍ Zejména podle přehledného receptu od šéfkuchaře Romana Pauluse. Pod jeho vedením se naučíte, jak připravit těsto (ochucené jen kmínem a solí) na žitno-špaldový kváskový chléb i jak správně vytvarovat bochánek. Roman Paulus také prozradí své tipy na kynutí v teple i v lednici. Nakonec si budete moct pochutnat na výborném hutnějším celozrnném chlebu. Největší radost vám udělá jen tak s máslem a solí, s podmáslím nebo s oblíbenou pomazánkou – třeba škvarkovou. S čím si ho dáte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zitny-kvaskovy-chleba-se-spaldovou-moukou

Suroviny:
- 300 g špaldové celozrnné mouky
- 200 g žitné mouky
- 300 g domácího žitného kvásku
- 1 lžíce kmínu
- 1 lžíce soli
- 350 ml vody

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe