Živánska pečená v uhlí - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vezmeme hromádku běžných surovin, zabalíme do alobalu a dáme zapéct do žhavého uhlí. Tak by se dal shrnout následující recept Marcela Ihnačáka v Kuchyni Lidlu. Nechte se překvapit, jak dobré jídlo vytvoříte kombinací vepřové pečeně, maďarské klobásy, kuřecích jater, šťavnaté cibule a čerstvých bylinek doplněných o pečené brambory. Ať už v troubě nebo na grilu, vykouzlete s námi chutnou večeři pro celou rodinu.
Viz recept Marcela na živánska pečená v uhlí a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/zivanska-pecena-v-uhli

Suroviny:
-1 kg vepřové pečeně v celku
-500 g kuřecích jater
-2 maďarské klobásy Csabai Pikok
-700 g brambor
-1 svazek lahůdkové cibulky
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-čerstvý rozmarýn
-100 ml bílého suchého vína Soave
-6 lžic vepřového sádla Pikok

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe