Živáňská z aljašské tresky na grilu - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Víte, co je to Živáňská pečeně? Je to slovenská specialita, kterou si snadno připravíte podle video návodu od šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. Ten ji nachystal v grilovací variantě a použil přitom filety z aljašské tresky. Naučíte se, jak tresku před grilováním správně namarinovat i jak připravit zeleninu a batáty, které dodají Živáňské originální chuť. Kromě toho zjistíte, že k ugrilování této speciality nepotřebujete žádný pekáč, ale vystačíte si i s obyčejným pečicím papírem a alobalem. Už jste někdy tuhle dobrotu vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/zivanska-z-aljasske-tresky-na-grilu

Suroviny:
- 300 g filet z aljašské tresky
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 lžička mleté papriky Kania
- čerstvý tymián
- 1 batát
- 2 papriky mix (žlutá a červená)
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 4 stroužky česneku
- 4 plátky sušené šunky Dulano
- 1 citron

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe