#166 grilované vykostěné koleno po staročesku

více informací a recept zde v boxu

▼ Otevři zde pro více informací ▼


Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
FB GRILL&BBQ mania https://www.facebook.com/groups/232590970759267/
FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
Twitter https://twitter.com/pipMasterGrill

grilované vykoštěné koleno po staročesku

2 zadní kolena
česnek rozmarýn
plnotučná hořčice
krémžská hořčice
drcený kmín
sůl&pepř
brambory
cibule
anglická slanina
tymián
sůl&pepř

cca 90 min při 150°C do vnitřní teploty 60°C , poté zabalit do alobalu, zvednout teplotu na 180°C a cca 60 min do IT 90°C, kdo chce super měkký koleno, tak do 95-98°C, poté na plno na kůrku brambory zhruba stejně dlouhou dobu