Baby brambůrky s bryndzou, slaninou a lososem - Kulinářská Akademie Lidlu

Na oslavách a večírcích nemusíte připravovat jen chlebíčky, ale podávat můžete i originálnější pohoštění. Třeba v podobě baby brambor plněných bryndzou podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Potřebovat budete zejména správně veliké (tedy maličké) brambůrky, které uvaříte i ve slupce, vydlabete, orestujete v pánvi a pak už naplníte vším, co máte rádi. Kromě bryndzy se hodí i jiné krémové sýry, případně slanina, sušená rajčata, uzený losos a zkrátka cokoliv, co vám zrovna přijde k chuti. Napište nám do komentářů, jaké pohoštění nejraději připravujete vy!

Suroviny:
· 160 g malé brambory
· 2 lžíce extra panenský olivový olej
· sůl
· 50 g bryndza
· 1,5 lžíce sekaná pažitka
· 10 g slanina
· 80 g uzený losos
· 1 snítka bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/baby-bramburky-s-bryndzou-slaninou-a-lososem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:08 Zaříznutí a vydlabání brambory
0:34 Opečení brambor
0:57 Příprava brynzy s pažitkou a plnění brambory
1:27 Ozdobení slaninou, lososem a bylinkami
1:52 Servírování