Bramboračka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Bramboračku máme všichni rádi a v následujícím videu se dozvíte, jak tuto polévku připravit. Nedílnou součástí této polévky jsou také zelenina a houby, které dodají tu správnou chuť. Ochutnejte bramboračku podle Romana Pauluse.

Na přípravu bramboračky potřebujete mrkev, celer, petržel, květák, brambory, česnek, cibuli, majoránku, máslo, hladkou mouku, sušené houby a kmín.
Postup:
V hrnci rozehřejte máslo, přidejte kmín a růžičky květáku a orestujte. Přidejte kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky a cibuli na větší kousky. Přilijte vývar, přidejte brambory nakrájené na kostičky, dochuťte solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
V druhém hrnci rozehřejte olej, přisypte mouku a připravte tmavší jíšku.
Do polévky přidejte sušené houby namočené ve studené vodě, za stálého míchání rovněž jíšku a nechte asi 15 minut provařit. Nakonec dochuťte majoránkou a čerstvě nasekanými bylinkami.

Viz trick Romana na jak připravit bramboračku a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/jak-pripravit-bramboracku-

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe