Bramborové placky a lokše - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pokud stejně jako šéfkuchař Roman Paulus dostanete čas od času chuť na bramborové placky, je toto video přesně pro vás! Připravují se velmi snadno, stačí k tomu jen vařené brambory, sůl, vejce a mouka. Pak už stačí jen placky opéct na sádle, přepuštěném másle anebo klidně nasucho. Kromě placek si vyzkoušíte připravit i tradiční lokše – které jsou v podstatě jen velké a tenké bramborové placky. Skvěle se pak hodí například ke svatomartinské huse nebo k nedělní kachničce s červeným zelím. S čím byste si je nejraději dali vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bramborove-placky-a-lokse

Suroviny:
- 300 g vařených brambor
- 1 vejce „M“
- sůl
- 100 g hrubé mouky
- přepuštěné máslo nebo sádlo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe