Brambory plněné masovým ragú s fazolemi - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Brambory můžete plnit různými přísadami. Roman Paulus zvolil tentokrát nádivku z masového ragú a červených fazolí.
Viz recept Romana na brambory plněné masovým ragú s fazolemi a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/brambory-plnene-masovym-ragu-s-fazolemi.

Nákupní seznam
400 g mletého masa mix 100 % Čerstvá porce
4 větší brambory
mořská sůl v mlýnku Kania
1 velká cibule
4 stroužky česneku
2 pálivé papričky
4 bobkové listy Mikado
olivový olej Primadonna
1 konzerva krájených loupaných rajčat Freshona
černý pepř v mlýnku Kania
oregano Mikado
100 g červených fazolí Kidney Freshona
100 g čedaru Mature Valley Spire
1 lžička mleté sladké papriky Mikado
100 g zakysané smetany 18% Pilos
čerstvý koriandr
1 hrst rukoly

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe