Čočková polévka s klobásou a paprikou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na Nový rok se musí jíst čočka, to je jasná věc. Co ale takhle tentokrát nahradit klasickou čočku s vařeným vejcem a párkem lehce pikantní čočkovou polévkou podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse? Kromě toho, že vám zajistí, že nebudete v novém roce strádat, bude fungovat i jako skvělý vyprošťovák po silvestrovské noci. Naučíte se, jak správně orestovat klobásu a kořenovou zeleninu do základu, jak a kdy polévku zahustit i to, proč se čočka musí solit až na úplný závěr. Dodržuje se u vás čočková tradice? Napište nám do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/smazeny-kapr-s-pecenou-zeleninou-a-bramborovo-cesnekovou-majonezou

Suroviny:
- 2 lžíce sádla Pilos
- 100 g uherské klobásy Pikok
- 35 g celeru
- 30 g mrkve
- 35 g petržele
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce rajčatového protlaku Kania
- 2 bobkové listy Kania
- 2 lžíce mleté papriky Kania
- 100 g čočky Campo Largo
- 1,25 l drůbežího vývaru
- 2 lžíce másla Pilos
- 2 lžíce hladké mouky Belbake
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- listová petržel na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe