Domácí hořčice - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Hořčici si sice můžete koupit v obchodě už hotovou, ale mnohem větší radost vám udělá, když si ji připravíte domácí. Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak je to jednoduché. Podle jeho receptu budete potřebovat jen hořčičné semínko, pivo, kurkumu, ocet, med a estragon, ale kouzlo domácí hořčice spočívá v tom, že si ji můžete udělat podle sebe – zkuste třeba nahradit pivo bílým nebo červeným vínem. Když necháte výslednou směs odstát, můžete si na domácí hořčici pochutnat už druhý den, ale v lednici vám vydrží klidně i několik týdnů. S čím si ji uděláte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/domaci-horcice

Suroviny:
- 100 g hořčičných semínek
- 150 ml světlého piva Argus 11° Premium
- sůl
- pepř
- 0,5 lžičky mleté kurkumy
- 4 lžíce medu
- 50 ml bílého vinného octa
- 4 lžíce sekaného estragonu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe