Dušené vepřové na paprice s růžičkovou kapustou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tradiční jídla v netradičním podání? To je jedna ze specialit šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který pro toto video připravil překvapivě snadný recept na výborné dušené vepřové s restovanou růžičkovou kapustou. Dušenou vepřovou plec přichystal na paprice a jako přílohu zvolil právě restovanou kapustu s hlívou ústřičnou, šalotkou a česnekem. Kromě toho, jak uvařit tento snadný recept se dozvíte i jak na přípravu zeleninového základu (z kořenové zeleniny), který oceníte i při vaření spousty jiných omáček. Vyzkoušíte tento recept? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/dusene-hovezi-na-paprice-s-ruzickovou-kapustou

Suroviny:
- 200 g celeru
- 2 velké mrkve
- 1 velká cibule
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 4 bobkové listy Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 8 stroužků česneku
- 1 kg vepřové plece bez kosti v celku
- 2 lžíce sladké mleté papriky
- vývar nebo voda
- 150 ml bílého suchého vína Soave
- 1 kg růžičkové kapusty
- 2 šalotky
- 2 hrsti hlívy ústřičné
- 2 lžíce másla Pilos
- čerstvá listová petržel


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe