Dušený králík s opečenou cuketou a bagetou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Chuť králičího masa s dijonskou omáčkou je vyjímečná. Podávejte s bagetkou a cuketou.
Viz recept Romana na dušený králík s opečenou cuketou a bagetou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-s-opecenou-cuketou-a-bagetou

Nákupní seznam
1 králík Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
3 lžíce dijonské hořčice Duc de Coeur
hladká mouka (na pomoučnění králíka)
olivový olej Italiamo
1 cibule
3 bobkové listy Mikado
3 větvičky čerstvého rozmarýnu
200 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
250 ml vývaru z králíka
2 lžíce zakysané smetany Pilos (obsah tuku 18 %)
čerstvá petrželka
1 cuketa
1 bageta
1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe