Dýňový cheesecake - Roman Paulus - Lidl Cukrárna

Dýňová sezóna láká k přípravě podzimních dezertů a jedním takovým je i dýňový cheesecake. Šéfkuchař Roman Paulus připravil video recept na eho nepečenou variantu, ke které vám bude stačit jen pracovní plocha, plotýnka a lednice. Naučíte se připravit základ ze smetany, kardamomu a dýňového pyré z hokaido. Směs pak stačí už jen doplnit želatinou, krémovým sýrem Palouček a šlehačkou. Vše pak jednoduše vlijete do předem připraveného korpusu a necháte několik hodin odpočívat v lednici. Pochutnáte si nejlépe se šálkem horké kávy! Jaký cheesecake máte nejraději vy? Napište nám to do komentářů!

Suroviny:
150 g smetany ke šlehání (33 % tuku)
100 g krupicového cukru
5 tobolek zeleného kardamomu
150 g dýňového pyré z Hokaido
7 plátků (14 g) želatiny
300 g krémového sýra Palouček
150 g ušlehané šlehačky (33 %)
1 korpus na cheesecake
nakládané kumquaty
nakládaná dýně
zkaramelizovaná dýňová semínka
snítka máty na ozdobu

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/dynovy-cheesecake

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava základu
1:25 Vmíchání sýru
1:58 Vmíchání šlehačky
2:30 Korpus
2:50 Nalití základu na těsto
3:26 Závěr