Glazovaný bůček se zázvorem, česnekem a sójovou omáčkou- Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ačkoliv bůček patří již neodmyslitelné k tradiční české hospodské kuchyni, není na škodu si ho dopřát i trochu jinak. Šéfkuchař Roman Paulus proto připravil recept na vepřový bůček na asijský způsob – s glazé ze zázvoru a sójové omáčky. V receptu se naučíte, proč je dobré maso před restováním povařit ve vroucí vodě i co je ono glazování, ke kterému použijete kromě zmíněných surovin i třtinový cukr a červené víno. Nakonec si na glazovaném bůčku pochutnáte s rýží, česnekovými chipsy a třeba také s kimchi nebo pak choi. Jak máte bůček nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/glazovany-bucek-se-zazvorem-cesnekem-a-sojovou-omackou

Suroviny:
- 800 g vepřového bůčku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- rostlinný olej Vita D'or
- 4 stroužky česneku
- 2 lžíce strouhaného zázvoru
- keramický mlýnek s chilli Kania
- 4 lžíce třtinového cukru Belbake
- 100 ml suchého bílého vína Soave
- 100 ml sójové omáčky
- 200 ml vody na podlití
- 300 g jasmínové rýže Golden Sun
- 2 lahůdkové cibulky
- česnekové chipsy
- keramický mlýnek s pepřem Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe