Grilované hovězí rolky s chřestem a bryndzou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dopřejte si pořádný kus masa s nádechem autentické slovenské kuchyně. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na plněné rolky z hovězí kýty, které naplnil zeleným chřestem, česnekem a bryndzou. Ve Video návodu se dozvíte, jak správně očistit chřest a jak ho blanšírovat i jak připravit a nakrájet hovězí maso tak, aby se v pánvi nebo na grilu příliš nestahovalo. Nakonec se naučíte připravovat i jednoduchý salát z cherry rajčat, lahůdkové cibulky, pálivé papričky a salátového mixu. Už jste někdy s bryndzou grilovali? Pochlubte se!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovane-hovezi-rolky-s-chrestem-a-bryndzou

Suroviny:
Hovězí rolky:
- 700 g hovězí kýty Řezníkova čerstvá porce
- 1 svazek zeleného chřestu
- 4 stroužky česneku
- 1 pálivá paprička
- 150 g plnotučné bryndzy
- ½ citronu
- 1 hrst čerstvého tymiánu
- 30 g másla Pilos
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
Salát:
- 4 lahůdkové cibulky
- 200 g cherry rajčat (mix)
- 1 pálivá paprička
- 100 g listového salátu
- 1 hrst čerstvé bazalky
- ½ citronu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe