Grilovaný sýr halloumi se salátem a malinovým dresinkem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Díky tomu, že krásně drží tvar i při vysokých teplotách, je sýr halloumi ideálním společníkem při grilování! Šéfkuchař Roman Paulus připravil jednoduchý letní recept na grilovaný sýr halloumi s opečeným chlebem a lehkým salátem. Ten se skládá z listů polníčku, mladého špenátu, máty, koriandru, římského salátu, bazalky, petržele a všeho dalšího, co najdete doma nebo na zahradě. K tomu, protože sýrům sluší sladké, se naučíte i jednoduchý dresink z čerstvých (ale můžete použít i mražené) malin. Už jste halloumi někdy vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-syr-halloumi-se-salatem-a-malinovym-dresinkem

Suroviny:
- 500 g halloumi klasik Grill&Fun
- 130 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- 2 dýňové kostky
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s chilli Kania
- 200 g čerstvých malin
- 2 citrony (šťáva)
- 300 g polníčku
- 250 g špenátu
- 250 g baby gem (malého římského salátu)
- hrst bylinek (máta, koriandr, bazalka, pažitka, listová petržel)
- 2 malé cukety
- 2 mrkve
- 100 g vlašských ořechů Alesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe