Grilovaný tuňák s cizrnovým salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pokud znáte tuňáka jen z konzervy, měli byste zbystřit, protože na čerstvě ugrilovaném si pochutnáte ještě víc. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na grilovaného tuňáka – a protože správně opéct tuňáka (pokud chcete, můžete ho nahradit mečounem) není žádná věda, naučíte se připravit i svěží salát z cizrny jako osvěžující přílohu. Do toho přijde kromě předvařené cizrny ještě paprika, okurka, bylinky, kůra z citronu a pomeranče a samozřejmě rajčátka. Nakonec stačí nachystat jednoduchou olivovou tapenádu a topinky a můžete si začít pochutnávat. Už jste někdy měli steak z tuňáka?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-tunak-s-cizrnovym-salatem

Suroviny:
- 200 g vařené cizrny Freshona
- 100 g žluté papriky
- 100 g okurky
- hrst sekané listové petržele
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 citron (šťáva a kůra)
- 1 pomeranč (kůra)
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 g cherry rajčat
- 1 lžička mleté pálivé papriky Kania
- 4 steaky z tuňáka
- 1 lahůdková cibulka
- 4 chlebové chipsy
- 80 g černých oliv bez pecek Baresa
- 1 stroužek česneku
- 1 lžíce sekaného tymiánu
- 4 polosušená rajčata

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe