Hovězí dršťková po milánsku - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí dršťky se v kuchyni nepoužívají tak často jako dříve a nutno říct, že je to velká škoda! Vyzkoušejte proto recept Marcela Ihnačáka na hovězí dršťkovou polévku na milánský způsob a uvidíte, že se do nich znovu zamilujete. Italský nádech tomuto receptu dodává hlavně suché bílé víno, které je vedle drštěk základem této polévky, ale doplňují ho i krájená rajčata, parmazán a čerstvá máta. K dokonalosti zbývá už jen připravit křupavé topinky s česnekem na zakusování. A jak máte dršťkovku rádi vy?

Suroviny:
· olivový olej Primadonna
· 2 cibule
· 4 řapíky celeru
· 100 g uzené slaniny Pikok
· 5 kuliček nového koření Kania
· 4 bobkové listy Kania
· 7 stroužků česneku
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 300 ml suchého bílého vína Soave
· 800 g krájených rajčat v plechovce Freshona
· 0,5 kg hovězího drštěk Řezníkova čerstvá porce
· chléb
· 1 hrst čerstvé listové petržele
· 1 hrst čerstvé máty
· 1 hrst hoblinek parmazánu Italiamo

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/hovezi-drstkova-po-milansku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:15 Příprava základu a servírování
1:53 Přidání vína
2:00 Přidání rajčat
2:45 Předvaření drštěk a vaření
3:13 Příprava topinek
3:29 Přidání bylinek
4:15 Servírování