Hovězí mletý řízek s okurkovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte chuť na tradiční a poctivý československý oběd? Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil variaci na oblíbený holandský řízek – hovězí mletý řízek s pažitkou a parmezánem. Ve video receptu se dozvíte, jak připravit masovou směs na řízek, i jak ji bez námahy obalit v trojobalu a osmažit. Kromě toho budete moct vyzkoušet i šťouchané brambory s restovanou cibulkou nebo lehký okurkový salát s čerstvou lahůdkovou cibulkou a řapíkatým celerem. Pokud jste takovou alternativu obyčejného okurkového salátu ještě neměli, rozhodně ji vyzkoušejte. Dost možná už nebudete nikdy chtít jinou! Nezapomeňte nám napsat, jak jste si pochutnali!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-mlety-rizek-s-okurkovym-salatem-a-stouchanymi-brambory

Suroviny:
Mleté řízky:
- 1 kg hovězího mletého masa
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 hrst čerstvé pažitky
- 75 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovillio
- 3 vejce „M“
- hladká mouka Castello
- strouhanka Belbake
- rostlinný olej Vita D´or

Šťouchané brambory:
- 1 kg brambor
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 lžíce másla Pilos
- 1 cibule

Okurkový salát:
- 1 okurka
- 1 lahůdková cibulka
- 2 řapíky celeru
- ½ citronu (šťáva)
- čerstvá máta

Servírování:
- 2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe