Hovězí steak s gorgonzolovým dipem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jestliže máte hovězí maso spojené hlavně s těžkými a hutnými recepty, vyzkoušejte toto lehké letní jídlo podle návodu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. Naučíte se připravovat jednoduché a libové steaky z hovězí kýty a k tomu namíchat skvělou zeleninovou směs z lahůdkové cibulky, cherry rajčátek, pálivé papričky a česneku. Nakonec hravě připravíte ještě jednoduchý dip z gorgonzoly (nebo jiného sýra s modrou plísní) a zakysané smetany. Na ozdobu přijde už jen trocha pražených ořechů. S čím máte hovězí steak nejraději vy?

Suroviny:
• 1 hrst mixu ořechů Alesto
• 120 g gorgonzoly Lovilio
• 250 g zakysané smetany Pilos
• keramický mlýnek s mořskou solí Kania
• keramický mlýnek s pepřem Kania
• 1 hrst čerstvé pažitky
• 4 hovězí steaky z kýty mladého býka
• olivový olej Primadonna
• 1 citron
• 1 svazek lahůdkové cibulky
• 2 pálivé papričky
• 3 stroužky česneku
• 500 g cherry rajčat
• 1 hrst čerstvé bazalky
• 100 g rukoly


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/hovezi-steak-s-gorgonzolovym-dipem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe