Jablečný koláč - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Křehké těsto, skořice a voňavá jablíčka – to bude určitě domácí koláč. Všichni pamatujeme z dětství jeho chuť a velice rádi si ji připomeneme. Křehký koláč patří ke klasickým receptům a podávat ho můžete na různé způsoby – se sněhem z bílků, šlehačkou, vanilkovou omáčkou nebo se zmrzlinou. V následujícím videu naší Kulinářské akademii Vám Roman Paulus poskytne několik cenných rad, jak připravit perfektní těsto, jak ho nejlépe vyválet a co udělat, aby jablečná náplň byla opravdu delikátní.

Suroviny:
Křehké těsto
500 g hladké mouky
330 g másla
1 vejce „M“
mletá skořice
sůl
9 g kypřicího prášku do pečiva
jablka
cukr na oslazení jablek
Rozvar
meruňkový džem
tuzemák
voda

Viz trick Romana na jablečný koláč a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/jablecny-kolac

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe