Jednoduchý bůček v asijském stylu Char Siu #382

V dnešní díle Akademie se opět vrátíme do krásného areálu Silverstone Living a s mým kamarádem Danielem Govonim si uděláme BBQ bůček v asijském stylu Char Siu.

https://www.silverstone-living.eu/

Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/

1 kg vepřového boku bez kosti a kůže
2 lžíce klasické sójové omáčky
2 lžíce ústřicové omáčky
2 lžíce medu
2 lžíce sladké sójové omáčky
2 lžíce rýžového vína
3 lžíce hnědého cukru
4 stroužky utřeného česneku
30 g nastrouhaného čerstvého zázvoru
2 lžičky koření pěti vůní
1 lžička bílého mletého pepře
1 lžíce Gochujang chilli pasty