Kanapka s okurkou a avokádem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Bezlepkové občerstvení na silvestrovské (nebo jakékoliv jiné) party se nemusí skládat jen ze šunky a sýru vyskládaných na talíři. Podívejte se na recept na skvělé bezlepkové kanapky z okurky podle šéfkuchaře Romana Pauluse. Naučíte se, jak na okurkové jednohubky připravit lůžka z hadovek i jak namíchat pěnu z avokáda a zakysané smetany. Na ozdobu vám bude stačit ještě kousek sušeného rajčete a trocha čerstvě sklizené naklíčené řeřichy. Jaké jsou vaše tipy na bezlepkové pohoštění?

Suroviny na 35 kusů:
4 × bio salátová okurky
sůl
2 × avokádo
1 lžíce zakysaná smetana Créme fraîche (30 % tuku)
1 × citron (šťáva)
pepř
100 g sušená rajčata
řeřicha na ozdobu

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kanapka-s-okurkou-a-avokadem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Nakrájení okurky
0:25 Vydlabání vnitřku
0:50 Osušení
1:03 Příprava avokáda
1:39 Plnění avokádovou pastou
1:57 Ozdobení rajčaty