Králičí cannelloni se špenátem a pórkem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Domácí těstoviny cannelloni plněné králičím masem a špenátem zapečené s houbovou omáčkou a sýrem Grana Padano.
Viz recept Romana na fusilli s mletým masem a brokolicí a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/kralici-cannelloni-se-spenatem-a-porkem.

Nákupní seznam
500 g (vařeného) králičího masa (z králičí pleci s hrudí) Čerstvá porce
500 ml vody
100 g celeru
50 g mrkve
50 g petržele
5 kuliček nového koření Mikado
5 kuliček černého pepře Mikado
6 bobkových listů Mikado
2 cibule
125 g hladké mouky Castello
125 g hrubé mouky Castello + na pomoučení
2 vejce
rostlinný olej Promienna
30 g másla
100 g pórku (bílé části)
čerstvý tymián
100 g čerstvého listového špenátu
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
150 g žampiónů
100 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
200 ml králičího vývaru
100 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
100 g sýra Grana Padano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe