Králík pečený s fenyklem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Aby králičí maso chutnalo skvěle, musí být dobře připravené. Upečete-li jej s fenyklem, dodáte zároveň masu nezaměnitelné aroma. Tento pokrm se navíc připravuje „v jednom hrnci“, což ocení nejedna hospodyně.
Viz recept Romana na Králík pečený s fenyklem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/kralik-peceny-s-fenyklem

Nákupní seznam
1 čerstvý králík kuchaný, v celku, bez hlavy Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
2 mrkve
2 cibule
8 stroužků česneku
2 fenykly
300 g brambor (menší kusy)
čerstvá bazalka
sušené oregano Mikado
50 g sušených rajčat v oleji Baresa
200 ml suchého bílého vína Soave
králičí vývar na podlití
francouzská bageta
extra panenský olivový olej Primadonna
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe