Losos na másle s fazolkami, cherry rajčaty a kešu

Ryby připravované v pánvi jsou hotové za chviličku, a tak se skvěle hodí jako lehká letní večeře i z toho důvodu, že kvůli nim nemusíte rozpalovat sporák na příliš dlouho. ️ Podobně tomu je i u receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který připravil lososa na másle s originální a svěží přílohou v podobě restovaných zelených fazolek s cherry rajčátky a kešu ořechy. Do té přijdou pro zvýraznění chuti i chilli paprička, česnek a strouhaný zázvor. Jak máte lososa nejraději vy a s čím ho podáváte?

Suroviny:
· 1 hrst kešu ořechy Alesto
· olivový olej Primadonna
· 3 stroužky česnek
· 1 pálivá paprička
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 250 g cherry rajčata
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 10 g zázvor
· 300 g zelené fazolky
· 3 lžíce máslo Pilos
· 1 citron (šťáva)
· 4 filety z lososa atlantického
· 1 hrst čerstvá listová petržel

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/losos-na-masle-s-fazolkami-cherry-rajcaty-a-kesu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:16 Příprava přílohy s kešu ořechů
2:03 Příprava lososa a restování
2:38 Dodělání přílohy
3:47 Dodělání lososa
4:08 Servírování