Nejkřehčí, nejměkčí a nejchutnější kuřecí řízek z trouby | Chutný TV

Nejkřehčí, nejměkčí a nejchutnější kuřecí řízek z trouby – odteď už budete chtít připravovat kuře jenom takhle! | Chutný TV

Suroviny
1 kuřecí prso
200 ml mléka
50 g strouhanky
50 g parmezánu
1 čajová lžička černého pepře
1 čajová lžička sůl
3 lžíce olivového oleje

Kuřecí prso rozřízneme podélně napůl, dáme ho do mísy a zalijeme mlékem 1 kus/200 ml
NECHÁME MARINOVAT 30 MIN
Mezitím sesypeme nastrouhaný parmazán a strouhanku 50 g/50 g
Přidáme sůl 1 čajová lžička
Přidáme černý pepř 1 čajová lžička
Dobře promícháme lžící
Následně kuřecí prso obalíme v této směsi
Kuřecí prso položíme na pečící papír a zakápneme ho olivovým olejem 3 lžíce
Maso obalíme pečícím papírem
A vložíme obě půlky prsa do pekáče
PEČEME NA 200 °C / 35 MIN