O pepřích - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pokud jste doteď v kuchyni používali jenom mletý černý pepř, připravte si rozšířit obzory! Šéfkuchař Roman Paulus natočil video přehled několika různých druhů pepřů, se kterými se v gastronomii můžete nejčastěji setkat. Zjistíte třeba, že černý a bílý pepř pochází ze stejné rostliny nebo k čemu se hodí červený pepř, který se používá i ve směsi tří pepřů. Zelený pepř můžete zakoupit nejenom sušený, ale také zalitý ve sladkokyselém nálevu. Čerstvý pepř se naopak hodí v asijské kuchyni a je plný pikantní chuti. Jaké různé pepře jste už ochutnali a jaký je váš nejoblíbenější?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/o-peprich

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe