Panenka pečená ve slanině s houbovým rizotem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

K tomu, abyste uvařili výborný oběd nebo večeři, nepotřebujete hromadu času! ⏱ Své o tom ví i šéfkuchař Roman Paulus a nachystal proto recept na výbornou vepřovou panenku s originálním houbovým rizotem v italském stylu. Naučíte se, jak správně panenku připravit a jak ji jednoduše obalit ve slanině pomocí pečicího papíru. Kromě toho i zjistíte, jak uvařit vynikající krémové rizoto z rýže Arborio, žampionů, hlívy ústřičné a dalších hub, které máte rádi. Už jste někdy zkoušeli krémové italské rizoto?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/panenka-pecena-ve-slanine-s-houbovym-rizotem

Suroviny:
Panenka:
- 600 g vepřové panenky Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce sekaného čerstvého tymiánu
- 2 lžíce sekaného čerstvého rozmarýnu
- 200 g plátkové slaniny Dulano Selection
Rizoto:
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- 1 cibule
- 100 g žampionů
- 100 g hlívy
- keramický mlýnek s chilli Kania
- 200 g rýže Arborio Italiamo
- 50 g bílého suchého vína Soave
- 600 ml kuřecího vývaru
- 2 lžíce másla Pilos
- 50 g parmezánu Parmigiano Reggiano Italiamo
- 2 lžíce sekané listové petržele + na ozdobu
- 20 polosušených cherry rajčat

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe