Pečená husí prsa s dýňovou kaší - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na svatého Martina nesmí chybět husička. Připravte si neotřelý recept Romana Pauluse na husí prsa podávaná s dýní na dva způsoby.
Viz recept Romana na pečená husí prsa s dýňovou kaší a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-husi-prsa-s-dynovou-kasi

Nákupní seznam
Dýňová kaše
50 g másla Pilos
30 g zázvoru
50 g cibule
600 g dýně hokkaido
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
Marinovaná dýně
300 ml vody
100 g cukru krystal Castello
100 ml bílého vinného octa Acentino
skořice mletá Mikado
mořská sůl v mlýnku Kania
250 g dýně hokkaido
25 g másla Pilos
½ brokolice
černý pepř v mlýnku Kania
50 g štýrských dýňových semínek Alesto
Husí prsa
800 g husích prsou s kůží a kostí
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
½ cibule
150 ml likérového vína Tawny Port Armilar
50 g másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe