Pečená pražma s česnekem a paprikou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pražma je skvělá ryba a nejlépe chutná, když ji upečete pěkně vcelku. Stejně tak to udělal šéfkuchař Marcel Ihnačák, který natočil video recept na pečenou pražmu s brokolicí a cherry rajčátky. Zjistíte se, čím pražmu naplnit, aby byla krásně provoněná, a naučíte se připravit univerzální obalovací směs z hladké mouky, papriky a česneku, díky které pražma dostane ještě lepší chuť. Jako přílohu si společně připravíte restovanou brokolici s česnekem a cherry rajčátky. A jakou rybu máte nejraději na talíři vy?

Suroviny:
Pražma zlatá:
· 2 lžíce hladká mouka Belbake
· 2 lžičky sladká mletá paprika Kania
· 2 stroužky česnek
· 1 × pražma zlatá
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· ¼ × citron
· čerstvý tymián
· olivový olej Primadonna
Příloha:
· 1 menší brokolice
· 2 stroužky česnek
· 2 lžíce máslo Pilos
· 100 g cherry rajčata
· čerstvý tymián
· ½ × citron (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pecena-prazma-s-cesnekem-a-paprikou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:17 Příprava náplně ryby, obalení
0:33 Pečení ryby
0:41 Příprava přílohy
3:46 Servírování