RECEPT NA JEDNODUCHÉ BRAMBORÁKY! (SE ZELÍM A UZENÝM MASEM) VŠE CO POTŘEBUJETE O PŘÍPRAVĚ VĚDĚT!

Existuje nespočet receptů na bramboráky. Bramborák je klasický pokrm většiny severních evropských národů. Každý máme nějaký oblíbený a každý do toho svého dává co mu chutná. Podívejte se, jak připravujeme bramboráky my! Bramborové placky můžete baštit jen tak, nebo například s výtečným uzeným masem a se zelím. Dobrou chuť Vám přeje Brepta!

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Brambory
Sůl, pepř, majoránka
Cibule, česnek
Vejce
Hladká mouka
Mléko
Sádlo
Kysané zelí, kmín
Cukr
Uzené maso

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Bramborák #Uzené #Českákuchyně

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!