Pečené králičí stehno s česnekem a houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Králičí maso patří mezi jedno z nejchutnějších, ale zároveň mezi ta, která se v dnešní kuchyni neobjevují tak často. A to je škoda! Šéfkuchař Marcel Ihnačák proto připravil další skvělý recept, tentokrát na králičí stehna pečená se zeleninou. Naučíte se, jak připravit králíka na pečení i jak během jeho pobytu v troubě připravit přílohu. Kromě mrkve a květáku si totiž pochutnáte i na restovaných houbách se špenátem. A kdy jste naposledy měli králíka vy?


Suroviny:
· 2 × mrkev
· ½ × květák
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· 3 × králičí stehno
· 5 stroužků česnek
· čerstvý rozmarýn
· ½ × citron (šťáva)
· 50 g oravská slanina Pikok
· 50 g žampiony
· 50 g hlíva ústřičná
· 50 g máslo Pilos
· 50 g baby špenát

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pecene-kralici-stehno-s-cesnekem-a-houbami

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:16 Příprava zeleniny
0:51 Příprava králičího stehna
1:40 Zapečení
2:03 Houby na slanině
3:47 Přimíchání špenátu
4:08 Servírování