Pečený kapr s pórkem a bramborami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravte si netradiční recept Marcela Ihnačáka na kapra zapečeného s pórkem a bramborami. Určitě zachutná všem milovníkům ryb.
Viz recept Marcela na pečený kapr s pórkem a bramborami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/peceny-kapr-s-porkem-a-bramborami

Nákupní seznam
4 podkovičky z kapra
500 g brambor
extra panenský olivový olej Primadonna
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 větší pórek
3 - 4 stroužky česneku
čerstvý tymián nebo sušená majoránka Mikado
50 ml suchého bílého vína
250 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
čerstvý kopr

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe