Pečený sumeček s caponatou a bramborovou slámou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hledáte zdravý recept na rybu? Podívejte na recept našeho šéfkuchaře Romana Pauluse na pečeného sumečka afrického. Dozvíte se také, jak připravit sicilskou caponatu z lilků a rajčat a jak na bramborovou slámu, která dodá večeři netradiční nádech. Tenhle rychlý a voňavý italský recept snadno uvaříte i ve své kuchyni. Vyzkoušejte ho!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://www.kuchynelidlu.cz/product/peceny-sumecek-s-caponatou-a-bramborovou-slamou

Suroviny:
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-1/2 šalotky
-1 mrkev
-1/2 červené papriky
-1/2 žluté papriky
-2 řapíky celeru
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-řepkový olej Vita D'or
-1 lilek
-100 g krájených rajčat Freshona
-50 g černých oliv bez pecky Baresa
-50 g rozinek Belbake
-čerstvá máta
-1/2 mladé cukety
-600 g filet sumečka afrického bez kůže
-ocet
-hladká mouka Castello na pomoučnění
-1 velká brambora
-6 polosušených cherry rajčat

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe