Pita s trhaným hovězím masem a nakládanou červenou cibulí - M.Ihnačák - RECEPTY K.LIDLU
Pokud rádi pečete maso, zkuste si to tentokrát trochu ozvláštnit a po upečení ho natrhat. Uvidíte, že tak dosáhnete docela jiného chuťového zážitku. Jako inspiraci můžete použít recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který připravil trhanou hovězí plec na pita chlebu. Kromě samotného masa se naučíte připravit i omáčku s červeným vínem, se kterou se hovězí plec bude péct. Zatímco bude maso v troubě, zvládnete naložit červenou cibuli s bazalkou a opéct pita chléb, na kterém se bude trhané hovězí nakonec podávat. ️ Už jste trhané maso někdy vyzkoušeli? A jak se vám zamlouvá?
Suroviny:
· 1 kg hovězí plec Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 70 g vepřové sádlo Pikok
· 4 červená cibule
· 6 stroužků česnek
· 1 pálivá paprička
· 1 snítka čerstvý rozmarýn
· 4 bobkový list Kania
· 6 kuliček nové koření
· 150 ml červené suché víno
· 800 g krájená rajčata z konzervy Baresa
· 1 bio pomeranč (kůra)
· 1 bio citron (kůra + šťáva)
· olivový olej Primadonna
· 1 snítka čerstvá bazalka
· 6 pita chleba
· 1 hrst rukola
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pita-s-trhanym-hovezim-masem-a-nakladanou-cervenou-cibuli
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava masa a pečení
1:26 Dodělání základu na pánvi
2:16 Základ na masa a pečení
2:47 Příprava cibule
3:32 Příprava pity opečení
3:47 Natrhání masa
4:05 Příprava salátu
4:19 Naplnění pita chleba
4:50 Závěr
Suroviny:
· 1 kg hovězí plec Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 70 g vepřové sádlo Pikok
· 4 červená cibule
· 6 stroužků česnek
· 1 pálivá paprička
· 1 snítka čerstvý rozmarýn
· 4 bobkový list Kania
· 6 kuliček nové koření
· 150 ml červené suché víno
· 800 g krájená rajčata z konzervy Baresa
· 1 bio pomeranč (kůra)
· 1 bio citron (kůra + šťáva)
· olivový olej Primadonna
· 1 snítka čerstvá bazalka
· 6 pita chleba
· 1 hrst rukola
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pita-s-trhanym-hovezim-masem-a-nakladanou-cervenou-cibuli
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava masa a pečení
1:26 Dodělání základu na pánvi
2:16 Základ na masa a pečení
2:47 Příprava cibule
3:32 Příprava pity opečení
3:47 Natrhání masa
4:05 Příprava salátu
4:19 Naplnění pita chleba
4:50 Závěr