Plněná pečená kachna s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Vyzkoušejte recept na vynikající kachní rolády plněné kysaným zelím, podávané s bramborovým knedlíkem a omáčkou provoněnou pečenými kachními kostmi.
Viz recept Romana na plněná pečená kachna s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/plnena-pecena-kachna-s-kysanym-zelim-a-bramborovym-knedlikem.

Nákupní seznam
1 kachna bez drobů Čerstvá porce
100 g anglické slaniny na plátky Pikok
2 cibule
300 g kysaného zelí Chira
voda
1 lžička cukru krystal Castello
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 a 1/2 lžičky celého kmínu Mikado
rostlinný olej
asi 2 lžíce hladké mouky Castello
300 g brambor
1 vejce
sůl s jódem Castello
100 g hrubé mouky Castello

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe