Polévka z červené čočky s čerstvou kurkumou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Čočkovou polévku určitě dobře znáte – zejména pak tu klasickou českou ze zelené čočky. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept na odvážnou variantu čočkové polévky s indickým nádechem. Naučíte se připravit základ z restovaného česneku, zázvoru a čerstvé kurkumy a zjistíte, jak správně vařit červenou čočku, která do tohoto receptu neodmyslitelně patří. Budete se divit, jak jednoduše se s ní pracuje! Ještě víc orientálních chutí pak dodá kokosové mléko a ideálně i indický chléb naan jako příloha. Jaký recept z červené čočky máte nejraději vy?

Suroviny:
· 2 lžíce přepuštěného másla
· 2 lžíce sekaného zázvoru
· 5 stroužků česneku
· 1 lžíce čerstvé kurkumy
· 1 lžička čerstvé pálivé papričky
· 1 středně velká cibule
· 400 g bio sekaných rajčat Freshona
· 500 ml zeleninového vývaru
· 1 lžička mletého římského kmínu
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 200 g červené čočky Campo Largo
· 400 ml kokosového mléka Vitasia
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· hrst čerstvého koriandru

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/polevka-z-cervene-cocky-s-cerstvou-kurkumou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe