Preclíkový knedlík - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Louhované preclíky jsou skvělé i jen tak, ale když jich někdy omylem nakoupíte příliš, nevyhazujte je a namísto toho z nich připravte skvělé vařené knedlíky! Šéfkuchař Roman Paulus má úžasný recept na preclíkové knedlíky, který zvládnete levou zadní. Budete k tomu potřebovat samozřejmě preclíky namočené v mléce a pár dalších surovin, mezi které patří i petržel nebo na másle restovaná šalotka. Samotné knedlíky pak můžete uvařit v potravinářské fólii na páře nebo ve fólii a alobalu ve vroucí vodě. Skvěle se budou hodit k vašemu oblíbenému masu a představují ideální přílohu ke zvěřině. S čím si je dáte vy?

Suroviny:
1 dávka = 3 šišky:
· 4 × preclík
· 300 ml plnotučné mléko
· 50 g máslo
· 100 g šalotka
· sůl
· pepř
· 1 špetka muškátový oříšek
· 10 g listová petržel
· 3 × vejce „M“


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/preclikovy-knedlik

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

0:00 Úvod
0:05 Preclíky smíchané s mlékem
0:36 Restování šalotky
1:06 Příprava směsi z preclíků
1:35 Odležení základu
1:42 Balení do potravinářské fólie
2:22 Zabalení do alobalu
2:35 Vložení do vroucí vody
2:46 K čemu knedlík podávat neljépe?