Předkrm z rajčat - a vždycky se po něm jenom zapráší. | Chutný TV
Předkrm z rajčat - a vždycky se po něm jenom zapráší. | Chutný TV
SUROVINY:
1. Listové těsto
250 g
2. Rajčata
2 ks
3. Černý pepř
½ čajové lžičky
4. PEČEME NA 1800C / 15 MIN
5. Bazalka
1 svazek
6. Česnek
1 ks / stroužek
7. Olivový olej
2 lžíce
8. Sůl
½ čajové lžičky
SUROVINY:
1. Listové těsto
250 g
2. Rajčata
2 ks
3. Černý pepř
½ čajové lžičky
4. PEČEME NA 1800C / 15 MIN
5. Bazalka
1 svazek
6. Česnek
1 ks / stroužek
7. Olivový olej
2 lžíce
8. Sůl
½ čajové lžičky