Přírodní vepřová pečeně s růžičkovou kapustou a sušenými rajčaty - M.Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi růžičkovou kapustu? S tímto receptem si ji určitě zamilujete. Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na vepřovou pečeni na přírodno s růžičkovou kapustou, kterou ještě doplňují sušená rajčata. Naučíte se, jak správně kapustu oblanšírovat a orestovat ji se sušenými rajčaty a česnekem v pánvi. S vepřovým masem si také hravě poradíte – stačí ho podle návodu očistit, nakrájet na plátky a opéct dozlatova. Celý recept (a zejména chuť sušených rajčat) skvěle doplní hobliny parmazánu. Vyzkoušíte tento recept?

Suroviny:
· 500 g růžičkové kapusty
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 1 hrst sušených rajčat Italiamo
· 4 stroužky česneku
· olivový olej Primadonna
· 800 g vepřové pečeně Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 hrst čerstvého tymiánu
· 2 lžíce másla Pilos
· ½ citronu (šťáva)
· 1 hrst hoblin parmazánu Italiamo


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/prirodni-veprova-pecene-s-ruzickovou-kapustou-a-susenymi-rajcaty

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:15 Příprava kapustiček
0:42 Příprava česneku a sušených rajčat
1:04 Příprava masa na pánev
1:20 Zcedění kapustiček
1:30 Restování přílohy
2:23 Opékání masa
3:34 Servírování