Pstruh se špenátem, pórkem a rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pstruh je výborná ryba, která skvěle chutná na desítky způsobů. Jeden z nich si tentokrát vybral šéfkuchař Marcel Ihnačák, který připravil pstruha se špenátem, pórkem, česnekem, olivami a rajčaty. Tento lehký recept je vhodný i pro ty, kteří s přípravou ryb teprve začínají. Pracuje se v něm totiž s již připravenými filety ze pstruha a celé vaření zvládnete v jedné jediné pánvi. Servírovat můžete navíc už za pár minut od rozpálení plotýnky. ⏱ Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám zadařilo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pstruh-se-spenatem-porkem-a-rajcaty

Suroviny:
- 2 filety ze pstruha duhového
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- ½ pórku
- 3 stroužky česneku
- 250 g cherry rajčátek mix
- 1 hrst zelených oliv bez pecek Baresa
- 2 lžíce másla Pilos
- 1 hrst mladého špenátu
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe