Roast beef – pečený roštěnec - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jak připravit domácí roast beef (rostbíf)? Vyhlášený šéfkuchař Roman Paulus prozradí své tajemství perfektního hovězího roštěnce ve videu Kulinářské akademie Lidlu. Dozvíte se jak pečené hovězí okořenit, proč je dobré nízký roštěnec před pečením svázat a hlavně na kolik stupňů legendární roast beef péct, aby bylo maso šťavnaté a rovnoměrně růžové. Ať ho máte rádi studený na oblíbeném sendviči, nebo teplý s Beárnskou omáčkou, podívejte se na následující video. Zjistíte, že příprava je vlastně docela snadná!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/roast-beef-peceny-rostenec

Suroviny:
- 1 kg hovězího nízkého roštěnce vcelku
- pepř
- sůl
- rostlinný olej
- čerstvý rozmarýn
- čerstvý tymián
- extra panenský olivový olej
- grilovaná zelenina jako příloha

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe