Smažená treska v těstíčku, s hráškem a mátou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už se vám přejedly rybí prsty a rádi byste vyzkoušeli nějaký nový recept s rybou? Přesně pro takové případy nachystal šéfkuchař Roman Paulus tresku smaženou v těstíčku společně se šťouchaným hráškem. Naučíte se, jak rybu správně osmažit a hlavně jak připravit hráškové pyré, které ji krásně doplní. Na závěr můžete přidat lehkou zeleninovou ozdobu z rajčat, cibule a řapíkatého celeru, jako to udělal Roman Paulus, nebo si osmažit bramborové hranolky a dopřát si tak zajímavou variaci na klasické britské fish and chips. Už jste je někdy v Anglii ochutnali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/smazena-treska-v-testicku-s-hraskem-a-matou

Suroviny:
- 2 lžíce másla Pilos
- 1 větší cibule
- snítka čerstvého tymiánu
- 650 g mraženého hrášku Freshona
- 100 ml zeleninového vývaru
- 100 ml čerstvé smetany Pilos (33 % tuku)
- 600 g filetů tresky tmavé
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 3 lžíce hladké mouky Belbake + na obalení
- 3 lžíce bramborového škrobu Belbake
- 1,5 lžičky kypřicího prášku Castello
- 1 vejce „M“
- 150 ml bílého suchého vína Soave
- rostlinný olej Vita D'or
- 10 lístků čerstvé máty + na ozdobu
- 1 červená cibule
- 2 řapíky celeru
- 8 cherry rajčátek

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe