Topinky s pečeným husím masem a játrovou paštikou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak vypadají takové svatomartinské chlebíčky? Šéfkuchař Roman Paulus vám to prozradí a hlavně ukáže jak na ně. Křupavé topinky s paštikou a husím prsem jsou výborným předkrmem na svatomartinské hostině, ale také skvělým občerstvením, když si chcete udělat pěkný večer. Ve video návodu se dozvíte, jak správě namarinovat husí prso ve whisky, jak nejlépe opéct kůži, aby byla krásně křupavá, i jak dlouho se husí prsa pečou v troubě. Navíc se naučíte i připravit paštiku z drůbežích (nebo králičích) jater s brandy nebo portským vínem. Ta vám v lednici vydrží klidně i několik dní, ale zcela nepochybně ji sníte mnohem dříve! Jaký svatomartinský předkrm připravujete vy? Napište nám to!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/topinky-s-pecenym-husim-masem-a-jatrovou-pastikou

Suroviny:
Pečená prsa
- 400 g husích prsou s kůží a kostí Řezníkova čerstvá porce
- skotská whisky Queen Margot na naložení
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- snítka čerstvého rozmarýnu
Játrová paštika
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce sekané pálivé papričky
- 2 lžíce lístků tymiánu
- 500 g (1 balení) kuřecích jater Řezníkova čerstvá porce
- 200 ml červeného portského vína Tawny Port Armilar
Servírování
- dřevorubecký chléb
- 2 lžíce cukru krupice Belbake
- 1 červená cibule
- 250 ml červeného portského vína Tawny Port Armilar
- 1 lahůdková cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe