Vánoční hrachová polévka s uzeným tofu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Poctivou hrachovou polévku by měl mít ve svém repertoáru každý správný kuchař. ‍ Roman Paulus proto natočil video recept na variaci klasické vánoční hrachové polévky, která se podává s cizrnou a uzeným tofu. Je tedy naprosto skvělá i pro vegetariány a vegany. Naučíte se, jak připravit základ z česneku, cibule a kořenové zeleniny i jak polévku správně rozmixovat nebo jak dlouho musíte předtím hrách namáčet. Nakonec si budete moct pochutnat na skvělé husté polévce, která poslouží i jako syté hlavní jídlo. Jaký je váš recept na vánoční hrachovku?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/vanocni-hrachova-polevka-s-uzenym-tofu

Suroviny:
- 150 g žlutého hrachu Campo Largo
- 100 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- 4 stroužky česneku
- 1 cibule
- 30 g mrkve
- 35 g petržele
- 35 g celer u
- asi 500 ml zeleninového vývaru
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 citron (kůra)
- 100 g celé vařené cizrny
- 180 g (1 balení) uzeného tofu Vemondo
- lahůdková cibulka
- chlebové krutonky
- 50 g listové petržele
- 50 g slunečnicového oleje Vita D'or

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe