Vánoční kapr s bylinkovou strouhankou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Obalovaný kapr s petrželkou a čerstvým tymiánem. Nechte se inspirovat naším receptem na skvělou rybu!
Viz recept Romana na vánoční kapr s bylinkovou strouhankou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/vanocni-kapr-s-bylinkovou-strouhankou.

Nákupní seznam
800 g čerstvých kapřích filetů (nebo celého kapra, přičemž porcí bude víc)
2 vejce
150 g hladké mouky Castello
sůl
rostlinný olej Promienna
přepuštěné máslo na smažení
200 g toastového chleba (nebo strouhanky Castello)
hrst čerstvé petrželky
3 větvičky čerstvého tymiánu (jenom lístky)
1 citrón

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe